Денонощна Пътна помощ

Обади се сега

Пристигаме до 30 минути!

Услуги

Пътна помощ

Ние от BGTow пътна помощ София се стремим да поддържаме най-високо качество на услугите, както и конкурентни цени!

Попадането по пътищата на София в извънредна ситуация, като неизправност поради авария или повреда по неизвестни причини, не е рядкост – ето защо, ние сме на Ваше разположение по всяко време на денонощието.

Разполагайки с пълна гама от необходимото оборудване, асортимент от професионални инструменти и подходящи умения, нашите експерти предоставят висококачествени и спешни услуги, предоставяйки ви професионална експресна пътна помощ в София.

Смяна на гума

По принцип, този проблем може да бъде решен и без професионална пътна помощ. Достатъчно е да вдигнете колата, да премахнете повредената гума и да монтирате „резервната гума“. Всичко е просто на думи, но какво ще стане, ако не сте правилно облечени, навън е нощ, студ или дъжд, а Вие нямате никаква представа от смяна на гуми!

Обаждане до дежурния телефон ан BGTow пътна помощ ще бъде най-доброто решение в такава ситуация, особено ако в колата нямате резервна гума или не притежавате умения за нейната смяна.

Подаване на ток

Услугата „подаване на ток“ е приложима при възникването нследните ситуации:

  • акумулаторът все още е “жив”, но е разреден до такава степен, че неговата сила не е достатъчна за стартиране на двигателя;
  • акумулаторът е абсолютно “умрял” и неговото зареждане е абсолютно невъзможно.

В първия случай, проблемът може да бъде решен чрез подаване на ток от друга кола и след изминаване на достатъчно километри, акумулаторът ще възстанови част от захранването си. Въпреки това, малко собственици на автомобили се съгласяват да предоставят такава услуга, страхувайки се да навредят на собственото си превозно средство. Освен това рядко някой разполага с кабели в колата си.

Във втория случай има само един изход – подмяна на акумулатора. Тогава чрез подаване на ток от друга кола, автомобилът Ви ще успее да запали, но при следващо гасене на двигателя, то той отново няма да запали. В този случай е добре след стартиране на колата, да посетите автосервиз, където старият акумулатор да бъде подменен с нов.

Екипът на BGTow Пътна помощ ще разреши и двете ситуации, просто трябва да изчакате няколко минути до пристигането ни, ще подадем ток на Вашия автомобил и отново ще бъдете на път.

Транспорт до КАТ

Търсите надежден и изгоден транспорт с репатрак до КАТ в София – ние сме правилният избор!

В случай, че сте закупили автомобил от автокъща, а автомобилът няма регистрация, тъй като е нов внос от чужбина, то Ви съветваме да не предприемате транспортирането му до КАТ София на собствен ход, тъй като санкциите за шофиране на автомобил без валидна регистрация са наистина сериозни.

Спестете си пари и главоболия и се свържете с нас – ние ще превозим автомобилът Ви до КАТ София в удобно за Вас време на разумна цена.

Репатрак в София

Какво всъщност представлява услугата репатрак в София – това е превоз, преместване или транспорт на катастрофирали, повредени или новозакупени автомобили.

Репатрак в София е услуга, която много наши клиенти използват за автомобили, които имат проблем в ходовата част или двигателя. Тези превозни средства често са аварирали в задръстванията на София, пред дома или пред офиса на нашия клиент, но е невъзможно транспортирането им на собствен ход до сервиза. Ето в този момент на помощ идваме ние – специалистите от пътна помощ BGTow!

Ние реагираме на всяко Ваше обаждане в най-кратък срок и работим на най-добрите цени в столицата!

Drink TAXI

Вие пиете и се забавлявате – ние ще се погрижим за Вашия автомобил.

Позвънете на BGTow Пътна помощ и ние ще дойдем на място, за да натоварим автомобила Ви и да го приберем безопасно до Вашия дом.

Насладете се спокойно на партито и не мислете за това, как да приберете колата си – оставете това на нас.

С услугата Drink TAXI ще се погрижим за Вашето спокойствие. 

Повикай Пътна Помощ

✆ 0899 072 472